Tävla om en resa till Barcelona för två - läs
Drömhjärta

Barcelona är storstaden beläget vid Medelhavets kust, där gammalt möter nytt och hav möter land. Promenera i de pittoreska små gränderna i gamla stan eller slå dig ner och njut av ett svalkande glas sangria på den stora paradgatan la Rambla. Här hittar du ett rikt utbud av restauranger och barer. Barcelona är även känd för sin fantastiska arkitektur vilken upplevs bäst till fot. Tröttnar du på stadslivets puls kan en avslappnande dag på stranden komma väl till pass. Låt dig förföras och inspireras av denna mångfacetterade stad!

Svara på frågorna nedan samt skriv en motivering på max 20 ord om varför just du ska vinna.


1:a pris

En resa till Barcelona för 2 personer inkl 3 hotellnätter, upp till ett värde av
max 10 000 SEK hos Seat24*.
* Resan skall vara bokad innan den 31/10/2012 och resan skall vara påbörjad senast 30/11/2012. Vissa restriktioner kan gälla vid specifika datum. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 2:a - 10:e pris

Cecilia Samartins senaste roman Salvadorena som kommer i September.

Tävlingen pågår t.o.m. 30/6.

1. Ricardo 2. Antonio 3. Gustavo
1. Kalifornien 2. Florida 3. New York
1. Alicia 2. Jeremy 3. Manuel
 Jag vill inte ha nyhetsbrev från pocketstället.

Juryn består av Pocketställets marknadsavdelning, anställda på Pocketstället får ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan ej överklagas.

       

Om Boken

Kusinerna Nora och Alicia lever ett bekymmerslöst liv på 1950-talets Kuba. När Fidel Castro tar makten på Kuba förändras deras liv för alltid. Nora och hennes familj lämnar Kuba, medan Alicias far tror på revolutionen och stannar kvar.

I USA kämpar Nora med den amerikanska livsstilen, men fortsätter vara kuban i själ och hjärta. Alicias liv blir fattigt och hårt, på ett Kuba som inte har mycket gemensamt med Noras drömmar, ett land där varje dag är en kamp och där hungern driver människor till desperata handlingar.

Drömhjärta handlar om kärlek, mellan man och kvinna, och om två kvinnors kärlek till sitt land.

Se trailer för boken>>


Tävlingen är i samarbete med Seat24 - din resa börjar här! Besök Seat24 för att bli inspirerad av Barcelona som resmål och ta del av alla fina erbjudanden.
http://www.seat24.se